Rapport in concept gereed

afbeelding door studioMAEK

Het is zover! In het afgelopen jaar hebben we onderzocht wat de idee├źn en wensen zijn van buurtbewoners, huidige gebruikers van De Kiekmure en betrokken organisaties. Op basis daarvan hebben we een voorstel gemaakt voor een programmatische en ruimtelijke vertaling om De Kiekmure te transformeren. De ambitie is om het zalencentrum te transformeren naar een maatschappelijk centrum op basis van Positieve Gezondheid. Van deze uitwerking ligt er nu een concept rapport die we graag met jullie delen.

Meer weten?
Het gehele rapport is voor iedereen in te zien. Zowel online als ook in een geprinte versie. Deze ligt binnenkort ter inzage bij De Kiekmure. Klik hieronder op de linkjes van het rapport en de bijlagen om deze te openen.

Rapport Transformatie De Kiekmure
Bijlage 01 Programma activiteiten Kiekmure
Bijlage 02 Programma huisvesting Kiekmure
Bijlage 03 Quick scan

Heb je een opmerking, aanvulling, vraag of compliment over het rapport?
Reageren kan tot en met 5 december.
Daarna gaan we de definitieve versie afronden en aanbieden aan de gemeente. Je kunt tot en met 5 december je reactie mailen via het onderstaande formulier.

Vervolg
As de gemeente akkoord gaat met dit voorstel zal het ontwikkelbestuur aan de slag gaan om het project te gaan realiseren. Zodra dit duidelijk is wordt dit via de website bekend worden gemaakt. Uiteraard doen we dit ook samen met iedereen die zich betrokken voelt bij deze transformatie tot centrum voor de buurt en dus ook voor jou.

Reactieformulier