Wie zijn we?

Wijkcentrum De Kiekmure wil nog meer een plek worden waar buurtbewoners zich thuis voelen. Daarom komt er een onderzoek naar wat beter kan en naar de wensen en ideeën van de buurt. Daarnaast wil De Kiekmure naast een plek voor ontmoeten, óók een plek zijn waar organisaties kunnen samenwerken op het gebied van welzijn, zorg en Positieve Gezondheid. Daarom wordt er de aankomende tijd ook onderzocht hoe organisaties uit de wijk een plek kunnen krijgen in De Kiekmure. Het wijkcentrum biedt dan naast een plek voor een kopje koffie en buurtactiviteiten ook een plek waar je terecht kunt voor zorg, persoonlijke ontwikkeling en een helpende hand. Denk daarbij bijvoorbeeld levensstijl, gezond eten, geldzorgen of het tegengaan van eenzaamheid.

Ontwikkelbestuur

Voor de verdere ontwikkeling van De Kiekmure is een tijdelijk ontwikkelbestuur aangetreden met Hans Alfons als voorzitter. Het ontwikkelbestuur bestaat verder uit Carla Venema (Zorgdat) en Judith Cohen (huisartsenpraktijk Cohen).

Procesbegeleiding

Het ontwikkelbestuur werkt voor dit project samen met Sabine Megens van On(t)roerend Goed en Melvin Kaersenhout van studioMAEK.

Bijeenkomsten

Tenzij anders vermeld vinden alle bijeenkomsten plaats in het MFZ De Kiekmure aan de Tesselschadelaan 1. Wees welkom, de koffie en thee staan voor je klaar.

Algemene vragen en contact

Heb je suggesties, opmerkingen of vragen of wil je je aanmelden voor een bijeenkomst? Dat kan via de site of stuur een e-mail met je naam en adres naar kiekmure@ontroerendgoed.nl.

Ons adres: Tesselschadelaan 1, 3842 GA Harderwijk

Ons telefoonnummer: 0341 – 43 47 49

Email algemeen: info@dekiekmure.nl

Email bestuur: secretaris@dekiekmure.nl

Website De Kiekmure: https://dekiekmure.nl/