Samen verder als MFC Harderwijk

De Roef (Stadsweiden) en De Kiekmure (Stadsdennen) zijn van plan om per 1 juli 2021 samen verder te gaan als stichting MFC Harderwijk. De Roef en De Kiekmure behouden hun eigen naam. Belangrijke verandering van de letters MFC is dat het niet (alleen) meer zal staan voor multifunctioneel, maar maatschappelijk functionele centra. Uiteraard behouden we ook het multifunctionele karakter.

Ontmoeten, welzijn en zorg

De Kiekmure en De Roef zijn ontmoetingsplekken voor de wijk waar u voor veel verschillende activiteiten terecht kunt. We willen graag dat De Roef en De Kiekmure nog meer een plek worden waar u zich thuis voelt, zodat we u als buurtbewoner nog meer kunnen bieden. Naast de functies die beide wijkcentra al vervullen, zal er in het nieuwe concept meer ruimte zijn voor het samenwerken van organisaties op het gebied van welzijn, zorg en Positieve Gezondheid.