De online buurtbijeenkomst op dinsdag 25 mei gaat niet door.

Helaas gaat de buurtbijeenkomst op 25 mei niet door. Door de huidige maatregelen kunnen we deze bijeenkomst alleen online organiseren. Maar we hebben voor deze bijeenkomst te weinig aanmeldingen ontvangen om deze door te kunnen laten gaan. We organiseren op 30 juni een nieuwe bijeenkomst.

We horen graag jouw idee of wens voor De Kiekmure!
Natuurlijk gaan we wel graag met je in gesprek. Wil je meedenken over de plannen voor De Kiekmure? Heb je ideeën of wensen voor het wijkcentrum? Dat horen we graag! We nodigen je daarom uit om via dit formulier contact op te nemen en dan maken we een afspraak om verder te praten. Dat kan in het wijkcentrum met een kopje koffie, online of telefonisch.

Buurtbijeenkomst 30 juni
Op woensdag 30 juni organiseren we een nieuwe buurtbijeenkomst. We hopen dat het dan mogelijk is om de bijeenkomst in De Kiekmure te organiseren. We vertellen dan graag meer over de plannen en welke reacties we al uit de buurt hebben ontvangen. Je kan komen luisteren of meepraten en zo helpen de plannen van De Kiekmure vorm te geven. ​De bijeenkomst vindt in de avond plaats. Graag tot dan! Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier.