Buurtbijeenkomst 30 juni in De Kiekmure

Op woensdag 30 juni organiseren we een speciale bijeenkomst over de plannen voor De Kiekmure. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Het wijkcentrum wil nog meer een gezellige plek worden waar iedereen zich thuis voelt. Tijdens de bijeenkomst vertellen we graag welke ideeën er zijn voor De Kiekmure en welke reacties we hebben ontvangen uit de buurt. Je kan komen meepraten of luisteren en zo helpen de plannen voor De Kiekmure verder vorm te geven.

Programma
Je bent vanaf 18.30 uur welkom om binnen te lopen voor een kopje koffie of thee. Om 19.00 uur starten we met de presentatie. Na de presentatie is er tijd en ruimte om met ons in gesprek te gaan, te luisteren, je vragen te stellen of je ideeën te delen.

Aanmelden is nodig!
In verband met de maatregelen, is het nodig om je aan te melden voor de bijeenkomst. Klik hier voor het aanmeldformulier of bel met het wijkcentrum op 0341 – 43 47 49.

We horen graag jouw idee of wens voor De Kiekmure!
Wil je meedenken over de plannen voor De Kiekmure? Heb je ideeën of wensen voor het wijkcentrum? Dat horen we graag! We nodigen je daarom uit om je idee via dit formulier naar ons te sturen.