Aftrap met de buurt tijdens het ‘Ommetje Kiekmure’

Op dinsdag 13 april waren alle buurtbewoners welkom om een ‘Ommetje Kiekmure’ te maken. Langs het wijkcentrum stonden informatieborden langs een vaste route, om alvast een idee te krijgen van de plannen voor De Kiekmure.

Bij de start om 17.00 was er al veel belangstelling van bewoners uit de buurt. Met een kopje koffie of thee-to-go, konden zij op eigen gelegenheid de wandeling maken. De mensen van het wijkcentrum, Zorgdat en de huisartsenpraktijk waren aanwezig om een toelichting te geven op de plannen en in gesprek te gaan over de ideeën en wensen. Je ziet ze, mét de informatieborden, hieronder op de foto.

Er waren veel goede en leuke gesprekken en er werden al veel ideeën gedeeld. Een mooie start van de verdere ontwikkeling van het wijkcentrum! De wens is om van De Kiekmure een gezellige plek te maken waar iedereen zich thuis voelt. Daarom gaan we de aankomende tijd verder in gesprek met de buurt om te onderzoeken wat er nog verbeterd kan worden en wat de wensen en ideeën zijn.